keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Keittiön kaakeliseinä

Nonni, nyt on mökkeilyt mökkilty ja takaisinkin tultu. Kovasti yritin alla olevia kuvia julkaista jo mökillä, mutta ei jostain kumman syystä oikein tahtonyt laitteet toimia. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan =D

Meillä on tosiaan kotona taas tapahtunut vaikka mitä,näkyvin niistä varmastikin keittiön välitilan kaakelointi. Pitkään sitä onkin suunniteltu, jo yli kaksi vuotta. Siltikin kun mentiin rautakauppaan oli tiedossa vain suunta: valkoisita mosaiikkia. Lennosta päätimme laittaa siihen vähän elävyyttäkin, joten otimme yhden laatan tumman harmaata mosaiikkia. Toinenkin yllätys olisi vielä tiedossa tuon seinän kanssa, mutta se pitää saada ensiksi tänne Kajaaniin. En paljasta sitä vielä, on sitten jotakin jännitettävää lukijoillakin. Sanotaan vain, että meillä on reikä seinässä odottamassa tätä pientä yllätystä.

On se hieno, ei täydellinen, mutta hieno. Ja voin sanoa, että kokonaan minun käsialaa. Itse olen tehnyt kaiken laastin sekoittamisesta laatoittamiseen. Ainoastaan kuvion suunnitelussa ja väriskaalan hyväksymisessä kysäsin Maken apua. Olen niin ylpeä! Kyllä tuota kelpaa olohuoneen sohvalta ihailla.

Mutta nyt, oikein ihanaa keskiviikko iltaa kaikille!

- Jaana6 kommenttia:

Cia kirjoitti...

No on,on se kyllä hieno! :)

Ruusa kirjoitti...

Reipas tyttö! :)

Ootellaampa millä reikä seinässä paikataan..! ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Voi jopa nähdä kuinka pohje siellä vilahtaa", lauleskeli M.A.Numminen!
Terveiset!
Ahti

Anonyymi kirjoitti...

Wau, ihanaa kun joku osaa ihan itse tehdä tuollaisia juttuja!!
Onkohan minulla mennyt joskus joku juttu ohi, mutta joko se remppa, jossa oli koko lattia poistettu veskistä/kylppäristä ja neuvoteltiin jonkun putken paikasta tms. on tehty?Yhden hienon veskin olen teillä kyllä nähnyt mutta oliko teillä joku muukin?
Tsemppiä vaan ja kiitos myös ihanista koirulikuvista, toki kisunkin kuvat ovat tervetulleet!
T. Komentoora

Jaana kirjoitti...

Ei Komentoora, ei sulla ole mennyt mitään ohi. Se on EDELLEEN kesken =D Valurautapoutki on edelleen siinä, missä se on ollut sitten itsenäisyyspäivän ja kovasti tuo miesväki SUUNNITTELEE ostavansa kunnon rälläkän, että sen saisi pois, mutta eipä ole vielä kukaan ottanut sarvista härkää ja sanasta miestä =D Pikkusen, kiitos minun, on kuitenkin remontti mennyt eteenpäin. Kenties jopa tänään saatte nähdä, mitä siellä on tapahtunut! =D

Tympäsee ihan valtavasti, kun on joku sellainen juttu, jota minä en voi tehdä. Eppäilen, ettei minulla riitä voimat rälläköidä valurautaputkea ja toiseksi, ei ole aavistustakaan, voiko valurautaisesta vessan poistoputkesta tehdä lattiakaivoa ja jos voi, miten siitä saadaan vesitiivis. Ei kukaan viisas osaisi antaa minulle ohjeita?

Anonyymi kirjoitti...

Hei Rouva, sinulla on enona LVI-insinööri. Kysäseppä sieltä neuvoa, varmaan osaa sanoa mitä voi tehdä ja kuinka...

Maikki